ARCULAT

Ha már megfogalmazódott benned, hogy elindítod a vállalkozásod, keress, beszéljünk! Nézzük át a terveidet, a hozzád közel álló stílusokat, álmodjuk meg együtt a logódat, a színeket, a betűket. Minden vizuális elem a későbbiekben erre épül, ezáltal válsz meghatározóvá és könnyen felismerhetővé vendégeid számára.

FOTÓZÁS

Képeimmel hangulatokat, érzéseket próbálok közvetíteni. Ha szeretnéd, hogy social media oldalaidon vagy a weboldalaidon ne mobilfotók, hanem jó minőségű, akár szakácskönyvbe is beillő profi képek legyenek, akkor fordulj bátran hozzám.

FOTÓIM

SOCIAL MEDIA

A facebook, instagram oldalak és hirdetések ma már elengedhetetlenek egy vállalkozás sikerességéhez. Állandó jelenlét és kapcsolattartás a látogatókkal fontos feladat. Social media postok készítésében, azok képi és szöveges elemeinek létrehozásában segítek. Legyen egységes és hangulatos az online jelenléted!

CSOMAGAJÁNLATOK

ÉTLAP, ITALLAP


Az ét és itallapot vendégeid nap mint nap a kezükbe veszik. Kicsinek tűnik, valójában nagyon is jelentős és az adott hely hangulatát meghatározó elem. Egy jól megtervezett, szép étlapról könnyebb a rendelés, ami hozzájárul vállalkozásod sikeréhez.


CSOMAGOLÁS, CÍMKE

A csomagolásnak nagyon fontos szerepe van abban, hogy leveszik-e a polcról a termékedet. Letisztult, a saját stílusodra alakított dizájnnal könnyen felismerhetővé válsz. A csomagolás milyensége sok esetben már előrevetíti a termék minőségét is.