ARCULAT

Ha már megfogalmazódott benned, hogy elindítod a vállalkozásod, keress, beszéljünk! Nézzük át a terveidet, a hozzád közel álló stílusokat, álmodjuk meg együtt a logódat, a színeket, a betűket. Minden vizuális elem a későbbiekben erre épül, ezáltal válsz meghatározóvá és könnyen felismerhetővé vendégeid számára.

REFERENCIÁK

FOTÓZÁS

Képeimmel hangulatokat, érzéseket próbálok közvetíteni. Ha szeretnéd, hogy social media oldalaidon vagy a weboldalaidon ne mobilfotók, hanem jó minőségű, akár szakácskönyvbe is beillő profi képek legyenek, akkor fordulj bátran hozzám.

FOTÓIM

SOCIAL MEDIA

A facebook, instagram oldalak és hirdetések ma már elengedhetetlenek egy vállalkozás sikerességéhez. Állandó jelenlét és kapcsolattartás a látogatókkal fontos feladat. Social media postok készítésében, azok képi és szöveges elemeinek létrehozásában segítek. Legyen egységes és hangulatos az online jelenléted!

GRAFIKAI ANYAGOK

ONLINE: bannerek, fejlécképek, profilképek

OFFLINE: magazin hirdetés, könyvborító, étlap, szórólap esetleg egy névjegy az ami hiányzik? Keress bátran!

STRATÉGIA - BUSINESS COACHING

Ha elvesztél a kommunikációs plattformok tengerében vagy új vállalkozásod születik, de nem tudod merre is indulj el, keress meg és beszéljük át pontról pontra a stratégiádat, célokat, megvalósítási lépcsőket. Sokféle lehetőség van, mindenkinek személyre szabott kommunikációs tanácsokat adok.